Laten we wat vaker eten zoals ze dat in Indonesië doen. Deze authentieke zoete Bango Kecap Manis is de nummer 1 ketjap in Indonesië. Deze glutenvrije ketjap is geproduceerd volgens traditioneel recept en is stroperig, en zoet van smaak.
Deze volle, zoete smaak krijgt de ketjap van de hoge kwaliteit sojabonen die worden geproduceerd in Indonesië via het Mallika programma. Dit programma heeft als doel om lokale boeren te ondersteunen en hun productiviteit te verhogen, en zo hun welzijn te verbeteren! Ondertussen worden al meer dan 8.000 lokale boeren in Indonesië geholpen een beter leven te kunnen leiden.
De Bango Kecap Manis is heerlijk als smaakmaker in gerechten, marinades voor vlees en vis of als dipsaus. Het geeft bovendien een verrassende touch aan soepen, marinades en sauzen. Bango ketjap is ook heerlijk bij Indonesische gerechten zoals nasi, bami en saté. Bango Kecap Manis is nu verkrijgbaar bij de Albert Heijn en Jumbo!
per 100ml | per 100g | |
---|---|---|
ENER- | 413 kcal | 295 kcal |
Eiwitten | 1.5 g | 1.1 g |
Koolhydraten | 101 g | 72 g |
ENER-KJ | 1728 kJ | 1234 kJ |
Zout | 7.1 g | 5.1 g |
Suiker | 101 g | 72 g |
Verzadigde vetten | 0.1 g | 0.1 g |
Vetten | 0.5 g | 0.5 g |
Energie | 413 kcal / 1728 kJ | 295 kcal / 1234 kJ |