Bango Kecap Manis 

275 ml

Laten we wat vaker eten zoals ze dat in Indonesië doen. Deze authentieke zoete Bango Kecap Manis is de nummer 1 ketjap in Indonesië. Deze glutenvrije ketjap is geproduceerd volgens traditioneel recept en is stroperig, en zoet van smaak.

Deze volle, zoete smaak krijgt de ketjap van de hoge kwaliteit sojabonen die worden geproduceerd in Indonesië via het Mallika programma. Dit programma heeft als doel om lokale boeren te ondersteunen en hun productiviteit te verhogen, en zo hun welzijn te verbeteren! Ondertussen worden al meer dan 8.000 lokale boeren in Indonesië geholpen een beter leven te kunnen leiden.

De Bango Kecap Manis is heerlijk als smaakmaker in gerechten, marinades voor vlees en vis of als dipsaus. Het geeft bovendien een verrassende touch aan soepen, marinades en sauzen. Bango ketjap is ook heerlijk bij Indonesische gerechten zoals nasi, bami en saté. Bango Kecap Manis is nu verkrijgbaar bij de Albert Heijn en Jumbo!

Suiker (kokossuiker (bevat SULFIET), rietsuiker, suiker), water, zout, zwarte SOJABOON 2,7%.
per 100ml per 100g
ENER- 413 kcal 295 kcal
Eiwitten 1.5 g 1.1 g
Koolhydraten 101 g 72 g
ENER-KJ 1728 kJ 1234 kJ
Zout 7.1 g 5.1 g
Suiker 101 g 72 g
Verzadigde vetten 0.1 g 0.1 g
Vetten 0.5 g 0.5 g
Energie 413 kcal / 1728 kJ 295 kcal / 1234 kJ
Soja, Sulfiet (=> 10mg/kg) 

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild