Top 5 Bami gerechten

Top 5 Bami gerechten

Droge en natte kruidenmengsels helpen om de echte authentieke smaak voor dit gerecht te krijgen. En dat in slechts een paar stappen! Logisch dat bami regelmatig op het weekmenu staat. 

In Azië staat dit gerecht meerdere keren per week op het menu. Aangezien er in Azië vaak drie keer per dag een warme maaltijd wordt geconsumeerd is dit een populaire optie. Bami geeft je een goede balans van mie, vlees en groente. Daarnaast geven variaties van kruiden en specerijen telkens weer een andere smaakbeleving aan je bami.

Ook verschillende soorten mie en noedels in de bami goreng zorgen telkens weer voor een andere smaakbeleving. Zo is het mondgevoel en de bite van een rijstnoedel weer anders dan een eiermie.

Door de variaties in kruiden, specerijen en mie komt in Azië bami goreng in verschillende varianten aan bod. Kortom eettentjes zonder bami zijn schaars in Azië.

Hieronder kun je ter inspiratie een top 5 bami goreng gerechten vinden waarvan je zeker gaat smullen.

  1. Bami Goreng met paksoi en kipsaté

  2. Bami Goreng - kruidige mie met groenten en vlees

  3. Bami speciaal met kip

  4. Bami Sweet & Sour balletjes en Atjar Tjampoer

  5. Bami Goreng met rode ui, citruskip en koriander

Noedels Bami