Brug naar het verre Oosten

Brug naar het verre Oosten

Nederlanders zijn steeds meer bereisd. Iedereen kent wel iemand die zelf Pad Thai heeft gegeten in Thailand op straat of een verse Vietnamese springroll heeft geprobeerd in het land van herkomst.

Ondernemers uit verschillende Aziatische landen openen meer en meer een restaurant in Nederland, zodat Nederlanders ook in eigen land kunnen genieten van deze heerlijke Oosterse gerechten.

Conimex wil graag inspireren zodat mensen thuis zelf heerlijke Oosterse gerechten met bijbehorende geuren en smaken op tafel kunnen zetten

Als marktleider op het gebied van Oosterse gerechten is het dan ook belangrijk om met innovaties te komen om jou te kunnen blijven verrassen met nieuwe smaaksensaties. Conimex wil graag inspireren zodat mensen thuis zelf heerlijke Oosterse gerechten met bijbehorende geuren en smaken op tafel kunnen zetten. Conimex is daarom continue op zoek naar wat nieuw is en of jij het bijvoorbeeld vindt passen bij Conimex om ook uit andere Aziatische keukens inspiratie op te doen. Bovendien laat het merk zich inspireren door verschillende Aziatische chefs, maar ook door de gerechten met verse kruiden die street food stalletjes in Aziatische landen bereiden en verkopen.

De introductie van Wok Paste sluit bijvoorbeeld goed aan bij de trend dat men zogenoemde natte pastas aantrekkelijk vinden. En ook gaan we mee in het opkomende aanbod van verse Oosterse kruiden, specerijen en groenten zoals paksoi, Chinese kool, okra en kouseband bij supermarkten. Om jou te inspireren om hiermee te koken, zorgen we ervoor dat we ook in onze receptontwikkeling deze nieuwe groenten gebruiken in de ingrediëntenlijst.

De producten van Conimex zullen in de toekomst alleen nog maar meer inspireren. In het verleden paste een maaltijdpakket goed bij de behoeften van dat moment. We merken dat mensen nu graag meer zelf doen. Met Conimex kruiden of een saus als basis kun je er dan zelf naar smaak nog kruiden en groenten aan toe voegen. Jij wilt experimenteren en wij geven je daar de ruimte voor.

Wokpaste Groente Wokken