JPEG - UNI21742 KV Conimex Bango Kecap Manis.tif

Duurzame Sojabonen teelt

Deze authentieke zoete Bango Kecap Manis is de nummer 1 ketjap in Indonesië. Deze glutenvrije ketjap is geproduceerd volgens traditioneel recept en is stroperig, en zoet van smaak. De Bango Kecap Manis is heerlijk als smaakmaker in gerechten, marinades voor vlees en vis of als dipsaus. Het geeft bovendien een verrassende touch aan soepen, marinades en sauzen. Bango ketjap is ook heerlijk bij Indonesische gerechten zoals nasi, bami en saté.

De volle, zoete smaak krijgt de ketjap van de hoge kwaliteit sojabonen die worden geproduceerd in Indonesië via het Mallika programma. Dit programma heeft als doel om lokale boeren te ondersteunen en hun productiviteit te verhogen, en zo hun welzijn te verbeteren! Ondertussen worden al meer dan 8.000 lokale boeren in Indonesië geholpen een beter leven te kunnen leiden. 

De Mallika is een superieure zwarte sojaboon die resistent is tegen droogte, wateroverlast en pesticides. De samenwerking met Unilever geeft de boeren een zekerheid van verkoop en biedt zo een stabieler inkomen. Verder is er samen met de University Gadjah Mad (UGM) een Woman Empowerment programma opgezet. Deze foundation ondersteunt vrouwen om meer sociaal en economisch actief te worden. 

Laten we samen de wereld een stukje beter en duurzamer maken!