Thaise pikante pinda dressing

Deze pittige Thaise pikante pinda dressing smaakt heerlijk bij een mihoensalade. Een eenvoudig recept voor een lekkere pikante pindadressing! Serveer de salade als bijgerecht bij een Thaise of Aziatische maaltijd!

0 stemmen

10 min
Pittig
Onze producten in dit recept

Ingrediënten (voor 2 porties)

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Doe 2 eetlepels chili, 1 eetlepel gember en 1 eetlepel knoflook paste in een klein steelpannetje en verwarm het zachtjes op laag vuur tot het begint te smelten.

Meng het dan met de rest van de ingrediënten (met uitzondering van de satésaus pikant) en laat de pindasaus afkoelen. Roer dan de koriander en de satésaus door de saus.

Variaties

Voor deze Thaise pikante pindadressing kun je ook voor een mildere variant gaan. Laat dan de Conimex Black Chili paste weg en neem de Conimex Black Satésaus Mild.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 282,0 kcal
Proteïnes 4,8 g
Suikers 11,3 g
Vezels 2,3 g
Vetten: 20,5 g
- Verzadigde vetten 3,5 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 0,3 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 0,0 mg
Sodium 3.387,8 mg

* 1 portie = 100 g