Pad Khanaeng - Thaise roergebakken spruitjes

Heb je al eens Pad Khanaeng gegeten? Met dit recept voor Thaise roergebakken spruitjes zet je wel ene heel bijzonder spruitjes gerecht op tafel. Lekker mild pittig gekruid met de smaakmakers van Conimex Black! Zo zet je in 15 minuten een heerlijk bijgerecht op tafel!

0 stemmen

15 min
Kruidig

Ingrediënten (voor 2 porties)

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Breng een ruime pan met water en eventueel zout naar smaak aan de kook. Kook de spruitjes in 2-3 minuten beetgaar en spoel ze koud.

Verhit een wok op hoog vuur en schenk de wokolie erin. Roerbak de knoflook en de chilipeper 1 minuut op een halfhoog vuur.

Voeg de spruiten toe, roerbak ze 30 seconden. Schep 1 eetlepel oestersaus, 1 theelepel vissaus en 1 theelepel sojasaus erdoor en roerbak de spruiten in nog 1 minuut beetgaar. Serveer de Thaise roergebakken spruitjes direct.

Variaties

Deze Pad Khanaeng of Thaise roergebakken spruitjes zijn ook lekker in combinatie met andere koolsoorten.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 187,0 kcal
Proteïnes 3,7 g
Suikers 4,1 g
Vezels 5,6 g
Vetten: 13,5 g
- Verzadigde vetten 2,6 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 1,1 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 0,0 mg
Sodium 822,0 mg

* 1 portie = 100 g