Japanse dipsaus

Deze lekkere authentieke Japanse dipsaus maak je helemaal zelf met de smaakmakers van Conimex Black! Een heerlijke saus bij bijvoorbeeld boekweitnoedels, kip of vis.

0 stemmen

15 min
Mild
Onze producten in dit recept

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Doe alle ingrediënten met 400 ml water in een steelpan en breng het op een hoog vuur aan de kook. Kook de saus al roerende totdat alle suiker is opgelost.

Neem de pan van het van het vuur en laat de Japanse dipsaus afkoelen.

Variaties

Voeg wat sesamolie en sesamzaadjes aan de Japanse dip toe voor een Koreaans twist! Houd je van een wat frissere dip? Voeg dan het sap van 1 uitgeperste kleine limoen toe.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 145 kcal
Proteïnes 2,47 g
Suikers 30,86 g
Vezels 0,03 g
Vetten: 0,09 g
- Verzadigde vetten 0,02 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 0 g
Transvetten 0 g
Cholesterol 0 mg
Sodium 3798,86 mg

* 1 portie = 100 g