Gado gado - Indonesische groenten met ei

Gado gado maken? Met dit gado gado recept maak je in 30 minuten heerlijke Indonesische groenten met ei. Maak deze vegetarische gado gado en serveer hem met de heerlijke Conimex Black Satésaus Mild of Pikant.

3 stemmen

30 min
Mild,Mild en kindvriendelijk
Onze producten in dit recept

Ingrediënten (voor 2 porties)

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en de spitskool grof.

Kook de eieren in ca. 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in vieren. Kook de sperziebonen, bloemkool en spitskool in een pan met gezouten water beetgaar. Kook aan het einde de taugé 1 min. mee. Giet de groenten af en verdeel over 2 borden.

Verwarm intussen de Conimex satésaus. Garneer de groenten met het ei, de Conimex seroendeng en de kroepoek. En serveer de gado gado met de satésaus.

Serveertip

Vervang voor een vegetarische gado gado de Conimex Kroepoek door Conimex Cassave.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 814,0 kcal
Proteïnes 33,5 g
Suikers 32,6 g
Vezels 20,4 g
Vetten: 40,6 g
- Verzadigde vetten 9,2 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 23,8 g
Transvetten 0,1 g
Cholesterol 214,6 mg
Sodium 1.322,9 mg

* 1 portie = 100 g