Cah Brokoli - Broccoli Ketjap Manis

Een echt authentiek recept! De Zoete Dikke Ketjap en de sojasaus geven dit gerecht een zoet zoute smaak. Een lekker pittig recept voor echte liefhebbers van de Indonesische keuken. Erg lekker in combinatie met Sambal Goreng Tempé.

2 stemmen

Onze producten in dit recept

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Maak de broccoli schoon en snijd deze in kleine roosjes. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Snijd de knoflook en rode pepers fijn. Meng de zoete dikke ketjap, de light sojasaus, knoflook, rode pepers, zout met 3 eetlepels water.

Verhit 2 eetlepels olie in een wok. Voeg de broccoli toe en roerbak dit een klein minuutje. Blus het geheel met het ketjap mengsel en verhit nog even goed door.

Serveertip

Betrooi het gerecht met een gesneden lente-uitje.