Top 5 Aziatische recepten

Top 5 Aziatische recepten

Wil je vanavond lekker eten en ben je op zoek naar een heerlijk Aziatisch recept?

Laat je inspireren door de rest van Nederland. Dit zijn de top recepten die Nederlanders het meest bekijken op de Conimex website:

 1. Soto Ajam, Indonesische kippensoep met ei en taugé
  Soto ajam is een typisch Indonesische soep. Deze rijst met de kip in een ajam paniki boemboe van conimex maakt dat dit recept een maaltijdsoep is.

 2. Sambal Goreng Telor, kruidige eieren met sambal en tomatensaus
  Deze eieren in Sambal Oelek saus maken dit recept een pittige maaltijd. Deze Sambal Goreng Telor, kruidige eieren in sambal-tomatensaus met kokos, is klaar in 30 minuten.

 3. Pittige Nasi Goreng met spekjes  
  Lekker nasi recept. In Conimex Wok Olie gebakken spekreepjes met geroerbakte prei en paprika. Dit gerecht heeft een pittige smaak door de Conimex Sambal Oelek en is lekker in combinatie met Conimex Kroepoek Cassave.

 4. Rode curry met kip, peultjes en cherrytomaatjes
  Heerlijk Rode Curry recept met in Conimex Wok Olie gebakken kipfilet, knapperige peultjes en zoete cherrytomaatjes. Lekker met knapperige cassave kroepoek.

 5. Javaanse boontjes met gegrilde kipfilet met satésaus en rijst
  Javaanse Boontjes is een heerlijk Indonesisch gerecht. Met de Conimex boemboe voor Sajoer Boontjes staat het gerecht in ene handomdraai op tafel. De gegrilde kipfilet, rijst en satésaus maken dit lekkere en eenvoudig te maken recept helemaal compleet.

Boemboes Nasi Bami Wokken