groenten curry paste

Singaporese curries

De Singaporese curries kennen ook verschillende invloeden en zijn hierdoor anders dan bijvoorbeeld de Thaise curry. De curries zijn een combinaties tussen Indische smaken met de aroma’s van de Chinese keuken, zoals anijs, gember en andere Chinese specerijen. 
Singapore staat minder bekend om haar curries dan bijvoorbeeld hét curryland Thailand, maar ze mogen er zeker zijn! Bekende Singaporese curries zijn:

groenten curry paste

Onze Singaporese curries

Conimex kan natuurlijk niet achterblijven bij deze heerlijke curry smaken. Daarom hebben wij ons laten inspireren door de Singaporese keuken en een smaakvolle Laksa curry paste ontwikkeld. Deze Laksa curry paste is bereid met authentieke specerijen zoals galangawortel, knoflook, chilipeper, citroengras en kerrie. Ook is deze Laksa curry paste zonder toegevoegde smaakversterkers, kleurstoffen en conserveermiddelen. Deze curry is heerlijk in combinatie met bijvoorbeeld garnalen of vis.

Gerelateerde artikelen

 • het-verhaal-achter-street-food - image

  Streetfood is ontzettend populair in Azië en vormt een onderdeel van de cultuur. Locals en toeristen genieten op straat van authentieke pad thai, curry of saté.

  Het verhaal achter street Food
 • Welke rijst bij curry? - image

  Rijst klaarmaken lijkt heel gemakkelijk, maar hier komt nog aardig wat bij kijken. Voordat je rijst kookt vraag je je misschien af ‘hoeveel rijst per persoon’?

  Welke rijst bij curry?
 • Hoe maak je rode curry? - image

  Zo maak je de beste rode curry voor bij jou maaltijden.

  Hoe maak je rode curry?