Ontdek de aziatische smaken

Ontdek de aziatische smaken

Conimex is expert in wokken en heeft een nieuw product in het wokassortiment geïntroduceerd: Wok Paste.

De Conimex wok specerijenpasta is bereid met authentieke specerijen en heeft een intense smaak. Er zijn vijf varianten geïntroduceerd, elk geïnspireerd op een ander Aziatisch land.

De bereidingswijze is als volgt:

Bak eerst je vis, vlees of kip en je groenten in de wok en voeg er daarna Wok Paste aan toe en warm dit alles dan goed op. Je serveert er noedels of rijst bij, lekker om ze op het laatst toe te voegen in de wok. Er is ook een vegetarische variant bij, voor een dagje zonder vlees.

Conimex Wok Paste is er in vijf spannende, intens Aziatische smaken:

Lemongrass, Kokos & Chili

Geef je wokgerecht een intense Thaise smaak met deze Lemongrass, Kokos & Chili specerijenpasta. 

Recepten bij dit product:

Ketjap & Sambal Badjak

Geef je wokgerecht een bijzondere Indonesische smaak met deze Ketjap & Sambal Badjak specerijenpasta.

Recepten bij dit product:

Curry, Lemongrass & Chili

Creëer een heerlijke Singaporese smaakbeleving voor je wokgerecht met deze Curry, Lemongrass & Chili specerijenpasta.

Recepten bij dit product:

Soja, Ginger, Black pepper

Maak van je wokgerecht een Vietnamees avontuur met deze Soja, Ginger & Black pepper specerijenpasta. 

Recepten bij dit product:

Conimex Wok Paste is een spannende variatie op de wokmaaltijden die je al kent, want het zijn wat onbekendere smaken uit verschillende Aziatische keukens. Door bijvoorbeeld wokgarnalen, bamboescheuten of spitskool toe te voegen in plaats van de wat meer geijkte ingrediënten, maak je de Wok Paste gerechten extra speciaal.

Wok Paste is speciaal ontwikkeld voor 2-persoonshuishoudens, vooral in deze keukens is de wens om heerlijke verse maaltijden op tafel te zetten. Ook als je open staat om nieuwe, onbekende smaken te ontdekken en je graag je tafelgenoten verrast met andere gerechten is de Conimex Wok Paste een aanwinst.

Wokpaste Noedels Wokken