Maak een authentieke Indonesische Nasi | Conimex

Aan nasi voegen we vaak nog allerlei ingrediënten toe. Maar wat is nu eigenlijk een goede basis nasi goreng?

Je vindt hieronder het recept:

Nodig:

Hoofdgerecht met vlees voor 4 personen
Kruidig, bereiden ca. 20 min. Kcal 600 pp

Recept

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
  2. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak het vlees 8 minuten. Voeg de groenten toe en roerbak nog 2 min.
  3. Voeg de groentemix uit het pakje en 100 ml water toe en wok nog 5 min. Schep de rijst en de kruidenmix uit het pakje erdoor en roerbak nog 3 min.
  4. Verdeel de nasi over 4 kommen of borden.
  5. Zet naar keuze Conimex smaakmakers Kroepoek, Seroendeng, Gebakken UitjesSatesausSambalKetjap Manis en/of Atjar op tafel