Hoe maak je curry minder pittig? - Conimex
groenten curry paste

Een typisch Indonesisch gerecht is bijvoorbeeld Nasi Goreng. In Nederland zijn we al lange tijd bekend met de authentieke smaken en specerijen van de Indonesische (ook wel Indische) smaken. Veel van de Nederlanders hebben Indische voorouders of vrienden of familie met een Indische achtergrond. Bijna in elke stad of plaats vindt je wel een Indisch restaurant waar je bijvoorbeeld een welbekende rijsttafel kunt eten of afhalen. In Indonesië eten ze ook curries, deze worden ‘kare’ genoemd.

groenten curry paste

Hoe maak je een Indonesische curry

Conimex kan als expert op het gebied van de Indische keuken natuurlijk niet achterblijven bij deze heerlijke curry smaken. Daarom hebben wij ons laten inspireren door de Indische keuken en een smaakvolle Groenten curry paste ontwikkeld, hierbij hebben we ons laten inspireren door de lekkere smaak van Sajoer lodeh. Deze Groente curry is paste is bereid met authentieke specerijen zoals gember, chilipeper, galanga en kurkuma. Ook is deze Groenten curry paste zonder toegevoegde smaakversterkers, kleurstoffen en conserveermiddelen. Deze curry is heerlijk in combinatie met bijvoorbeeld tofu of Chinese kool.

Gerelateerde artikelen