Bami Goreng is een heerlijk gerecht met vele variatiemogelijkheden. Maar wat is nu eigenlijk een goede basis voor Bami?

Je vindt hieronder het recept:

Nodig:

Hoofdgerecht met vlees voor 4 personen, 20 minuten

Recept

  1. Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
  2. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak het vlees 8 minuten. Voeg de groenten toe en roerbak nog 2 min.
  3. Voeg de groentemix uit het pakje en 100 ml water toe en wok nog 5 min. Schep de mie en de kruidenmix uit het pakje erdoor en roerbak nog 3 min.
  4. Verdeel de bami over 4 kommen of borden.
  5. Zet naar keuze Conimex smaakmakers (deeplink artikel) Kroepoek, Seroendeng, Gebakken Uitjes, Satesaus, Sambal, Ketjap Manis en/of Atjar op tafel.