Conimex Black

Conimex Black

Indonesië; het land van de Saté, Smoor en Nasi Goreng. Gerechten die niet zonder Ketjap Manis als ingrediënt kunnen. Wil je die èchte authentieke Indonesische smaken ook in jouw eigen keuken proeven? Conimex heeft hiervoor de oplossing; ‘Zoete Dikke Ketjap’*.

5 lekkere Indonesische gerechten

Onze Zoete Dikke Ketjap geeft een echt authentiek Indonesische smaak aan je gerechten zoals Saté, Smoor, of Babi Ketjap. Bovendien is deze Zoete Dikke Ketjap een verrijking van Soto soepen of Nasi en Bami Goreng. Om je een handje te helpen hebben we hieronder onze 5 favoriete gerechten met Zoete Dikke Ketjap geplaatst. Laat je inspireren!

Bekijk alle recepten met Zoete Dikke Ketjap

Nieuw: Zoete Dikke Ketjap

Nieuw: zoete dikke ketjap

De absolute nummer 1 ketjap in Indonesië is Bango Ketjap*. Wij als echte liefhebbers van de Indonesische keuken brengen deze nummer 1 Indonesische ketjap naar de Nederlandse markt**. Deze Ketjap is gemaakt van vier ingrediënten: zwarte sojabonen, suiker, zout en water. Heel natuurlijk dus! Perfect om mee te marineren en heerlijk door soepen en sauzen.

Als iets de authentieke smaak brengt aan jouw gerechten dan is het wel deze Zoete Dikke Ketjap*.

Lees meer

* Gebaseerd op AC Nielsen volume aandeelcijfers Indonesië zoete sojasaus segment, 2016.

**Exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn