De Kruiden Pastes van Conimex Black

De Kruiden Pastes van Conimex Black

Brandende ogen na het snijden van een peper en handen die ruiken naar knoflook zijn daarmee verleden tijd!

Ontdek de heerlijke kruiden pastes van Conimex Black!

Ontdek de kruiden pastes van Conimex Black en word een pro in de Aziatische keuken! Deze pastes zijn erg populair in Azië en maken het koken van ontelbare recepten een stuk makkelijker en leuker. Het is een slim alternatief voor verse of gedroogde kruiden. De natuurlijke oliën in de pastes zorgen ervoor dat de smaak erg goed behouden blijft. Zodra je ze hebt geprobeerd, zul je merken dat ze ook onmisbaar worden in jouw keuken!

Het grote voordeel van onze authentieke kruiden pastes is dat ze langer houdbaar zijn dan verse kruiden. Je hebt hierdoor altijd de juiste kruiden in huis. Het gebruik van de pastes scheelt je daarnaast een hoop tijd en gedoe, aangezien je niet langer hoeft te snijden! Brandende ogen na het snijden van een peper en handen die ruiken naar knoflook zijn daarmee verleden tijd! 

De kruiden pastes zijn perfect om onder andere mee te wokken, te marineren of voor het maken van dipsausjes of andere sauzen. Voeg bijvoorbeeld i.p.v. een teentje knoflook een theelepeltje knoflook paste toe aan je gerecht. Met een theelepel chili paste kun je heel gemakkelijk je marinade of gerecht wat extra pit geven. De gember paste geeft een intensere smaak aan je Aziatische gerecht. Deze paste kun je ook aan veel sausjes toevoegen, zoals bij deze heerlijke Thaise Kokosdressing. Het befaamde Thai Basil Chicken recept maak je door de Thai basil paste vlak voor het opdienen aan de gebakken kip toe te voegen. De sjalot paste is erg handig voor het maken van een lekkere marinade voor je gamba’s of kip.

De kruiden pastes maken deel uit van de Conimex Black range, die sinds kort exclusief verkrijgbaar is bij Albert Heijn

1. Chili paste

Tip: voeg een theelepel aan je gerecht toe voor extra pit

2. Gember paste

Tip: gebruik de gember paste in een marinade voor een intensere smaak

3. Knoflook paste

Tip: gebruik een theelepeltje knoflook paste i.p.v. een teentje knoflook

 

4. Thai basil paste

Tip: lekker om je kipgerecht een Thaise twist te geven

5. Sjalot paste

Tip: voeg toe aan je gerecht in plaats van een gesneden sjalotje