Conimex curries

Conimex curries

Conimex curry paste maakt het gemakkelijk om thuis curries te bereiden. Deze curry paste’s zitten vol met kruiden en specerijen welke jouw gerecht de intense authentieke smaak geven. Conimex komt met 5 verschillende varianten:

Conimex curry paste: Curry zoals die in Azië smaakt!

Naast de Oosterse soepen launcht Conimex vijf verschillende curry pastes. Het geheim van een goede curry zit ‘m in de curry paste. De perfecte curry paste is namelijk een uitgebalanceerde combinatie van meer dan 10 verschillende authentieke specerijen. Die precies zó op elkaar zijn afgestemd dat geen enkele smaak overheerst. Met onze 5 nieuwe curry paste varianten kan je variëren met verse kruiden, groenten, vlees of vis, noedels of rijst. Alle pastes zijn bereid met natuurlijke geur-, kleur en smaakstoffen. De rode pepertjes op de verpakking geven de pittigheid van de curry aan. Dit zijn ze alle vijf:

Thaise Groene Curry

De populairste curry uit Thailand is de groene curry. De Conimex groene curry paste is bereid met authentieke specerijen zoals Kaffir limoenblad, chilipeper, gember en galanga. Bekijk hier de inspiratie video.

Recepten bij dit product:

Thaise Rode Curry

De nr. 2 curry in Thailand is de rode curry, deze Conimex rode curry paste is bereid met authentieke specerijen zoals Kaffir limoenblad, gember, rode peper en citroengras.

Recepten bij dit product:

Thaise Massaman Curry

Deze Massaman curry paste is bereid met authentieke specerijen zoals komijnzaad, korianderzaad, kaneel, citroengras en chili.

Recepten bij dit product:

Singaporese Laksa

Deze Laksa curry paste is bereid met authentieke specerijen zoals galangawortel, knoflook, chilipeper, citroengras en kerrie. De Laksa wordt gegeten met rijstnoedels in plaats van rijst.

Recepten bij dit product:

Indonesische groenten curry

Deze groenten curry paste is bereid met authentieke specerijen zoals gember, chilipeper, galanga en kurkuma.

Recepten bij dit product: