Groene curry is een van de meest populaire Thaise gerechten van nu. Onze Thaise Groene Curry is licht pittig en heeft een heerlijke intense en volle smaak. Deze curry heeft zijn naam onder andere te danken aan zijn groene kleur van de groene chili pepers, limoenblad, laos, koriander, komijn en nog veel meer kruiden en specerijen. Een ander belangrijk ingrediënt van deze curry is kokosmelk, dit maakt de curry lekker romig. Groene curry is lekker met rijst of rijstnoodles en wordt vaak bereid groenten en/of kip maar je kunt ook met vis, rund- of varkensvlees. Een dagje geen vlees of vis eten? Ga dan voor een vegetarische curry met lekker veel groenten zoals champignons, paprika en broccoli en bijvoorbeeld tofu of cashewnoten.
Een groene curry paste heeft vaak heel veel ingrediënten. Belangrijke ingrediënten van de groene curry paste zijn:
Ontdek Conimex Thaise groene curry pasta: laten we wat meer eten zoals ze dat in Thailand doen, daar zijn ze dol op curry's! Probeer zelf deze heerlijk pittige Conimex Thaise groene curry, een supersnelle manier om de smaken van de Thaise keuken bij jou thuis te brengen. Dit recept is ontwikkeld door een Thaise chef en de kruidenpasta bevat smaakvolle ingrediënten zoals groene peper, limoenblad, laos, koriander, komijn en nog veel meer kruiden en specerijen. Dit geeft onze groene curry een intense en volle smaak. Curry is een perfect gerecht om groenten die je nog in huis hebt te verwerken tot een smakelijk gerecht. Onze tip: zorg dat je altijd een zakje curry en een pakje kokosmelk in huis hebt!