7 Tips voor de ultieme Street Food-sfeer op tafel

Aziatische steden zijn als één grote keuken, waar het beste streetfood wordt gemaakt. Op elke hoek van de straat bereiden locals in de simpelste stalletjes de lekkerste gerechten. Walmende wokken, kokende curry’s, dampende noedels en de beste pad thai. Streetfood is Azië op z’n puurst. En dat zet je nu heel simpel en geheel in stijl ook thuis op tafel.

Streetfood: simpele setting, spannende smaak

Streetfood is in Azië onderdeel van de cultuur. Op straat kookt en eet men samen, van ’s ochtends vroeg tot midden in de nacht. Met verse ingrediënten en zelfbereide kruidenmengsels maken de locals binnen enkele minuten de heerlijkste gerechten.

De setting is echter wat eenvoudiger dan de smaak. De meeste food stalls zijn niet meer dan een simpel karretje. Eten doe je op plastic meubilair, vaak onder een felle tl-lamp. Wie thuis streetfood maakt, kan de tuinset naar binnen halen, maar gelukkig kan het makkelijker en gezelliger. 

500 | Conimex

Pagina niet gevonden

Onze excuses, maar de door u opgevraagde pagina kan niet worden gevonden. Deze kan zijn verplaatst of is niet langer beschikbaar.

 

BACK TO HOME